Mbështetje e madhe për Dr.Salih Dvoranin në Korroticë të Epërme

Salih Dvorani, doktori i mirënjohur në Drenas dhe jovetëm, po vazhdon fushatën i entuziazmuar nga mbështetja që po merr vazhdimisht, ai sonte ishte nikoqir në Korroticë të Epërme ku u prit me ngrohtësi dhe entuziazëm.

Dr.Salihu është bartës i listës me numër 182 nga radhët e Domkratëve për Drenasin.

Ditë më parë ai kishte postuar edhe foto nga mbështetja e pakursyer në Sankoc, Çikatovë e poashtu edhe në qender pikërisht në Drenas./DRENICA SOT/