Mbushen autobusët me mërgimtarë për të ardh në Kosovë të dielen në mbështetje të PDK-së dhe Sami Lushtakut!

Gara më e fortë në këto zgjedhje padyshim është ajo e Skenderajt!

Dy janë kandidatët favorit për këtë komunë, Fadil Nura e Bekim Jashari, shkruan DrenicaSot.

Që të dyja palët kanë marrë mbështetje të madhe, e për diferencë po bashkangjitet edhe diaspora.

Autobusët me përkrahës të PDK-së janë nisur qysh sot për të qenë prezent në votim të dielen.