Mergim Lushtaku takon Besim Gecin, djalin e heroit Osman Geci dajës së Adem dhe Hamëz Jasharit!

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Mërgim Lushtaku, gjatë ditës së sotme ka takuar të birin e heroit kombëtar Osman Geci, Besim Gecin.
Besimi është  mbështetës i madh i Partisë Demokratike të Kosovës, i cili edhe në këto zgjedhje po i qëndron besnik PDK-së.
Këto ishin fjalët e Lushtakut drejtuar Besim Gecit:
Në vazhdën e takimeve me mbështetës besnik të Partisë Demokratike të Kosovës, pata kënaqësinë që sot ta takoj Besimin, të birin e Heroit Kombëtar Osman Gecit, dajës së Adem dhe Hamëz Jasharit.
Besimi gjithmonë ka qenë mbështetës i madh dhe i palëkundur i Partisë Demokratike të Kosovës.
Edhe në këto zgjedhje lokale të 17 tetorit, Besimi do t’i qëndroj besnik Partisë Demokratike të Kosovës më nr. #177 dhe kandidatit për kryetar z. Fadil Nura.
E falënderoj nga zemra për mbështetjen e tij, veçanërisht në këto zgjedhje shumë të rëndësishme!