Mërgim Pirraku mbështetet fuqishëm edhe në Fushticë të Epërme

Kandidati për asamble komunale të Drenasit, Mërgim Pirraku, ka marrur mbështetje të madhe në Fushticë të Epërme.

Më parë mbështetje të tillë i kanë dhënë edhe një sërë fshatrash të Drenasit, derisa asamblisti potencial është shprehur falenderues, shkruan DrenicaSot.

Fushtica e Epërme, asnjëher nuk kan pasur një asambleist në Kuvendin Komunal dhe Mërgimi shihet si pikë e fortë, që do të ju bëjë përfaqësim dinjitoz dhe me ndihmën dhe përkushtimin e tij të jetësohen shumë projekte që lidhën me këtë fshat.

Mërgim Pirraku në listën e “Demokratët për Drenasin”, mbanë numrin 10.