Mes lotësh u jepet lamtumira e fundit dy nxënësve që u vranë në Gllogjan, qindra njerëz marrin pjesë në varrim

Janë varrosur në Gllogjan të Deçanit dy nxënësit e shkollës së mesme të cilët u vranë të premten në autobusin që po i dërgonte në shtëpi. I vdekur mbeti edhe shoferi.

Qindra qytetarë u qëndruan afër familjarëve të dy të rinjve në ceremoninë e përbashkët të varrimit. I pranishëm ishte edhe kryeministri Albin Kurti e kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj e kryetari i Deçanit, Bashkim Ramosaj.

Ai tha “duhet ta forcojmë këtë shtet më shumë, e sidomos sigurinë”.

Një imam i ngarkuar me ceremoninë e varrimit i falenderoi të pranishmit për mbështetjen.

“Vllezër dhe motra, ju falenderojmë përzemërsisht për mbështetjen në emër të familjes Hamzaj”, tha ai.