Milaim Zeka :”Goja Ramushit ka hangër plumba në luftë e Hysamedinit po hanë m**** në paqe”

Ashpër ka reaguar edhe gazetari dhe analisti Milaim Zeka lidhur me pretendimet e Hysamedin Ferajt të VV-së për mosvrasjen e Ramush Haradinajt në luftë kur ju vranë vëllëzërit dhe ai shpëtoi!

Kjo deklaratë aspak e matur ka bërë të ketë reagim mbarë shoqëror duke e dënuar ashpër një deklaratë ndaj një luftëtari që për aspektin e luftës për çlirimin e vendit meriton çdo respekt nga çdo shqiptar.

E ndaj deklaratës së tij ka reaguar ashpër edhe Milaim Zeka ku nëpërmjet një postimi në rrjetin social Facebook ka potencuar plagosjen që kishte marrë në pjesën e nofullave Ramush Haradinaj.

Postimi i tij i plotë bërë në rrjetin social Facebook :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *