Milaim Zeka publikon fotografi që dëshmojnë vjedhjen e votave nga Enver Dugolli dhe dëshmi sesi Kuvendi Komunal i Drenasit i udhëhequr nga PDK i kishte dhuruar banesë(FOTO)

Milaim Zeka ka vazhduar publikimin e fotografive duke e akuzuar Enver Dugollin se kishte vjedhur vota në zgjedhjet e 2019 kur kandidonte për deputet nga radhët e Lëvizja VETËVENDOSJE!

Në fotografinë e publikuar shihet se pas rinumërimit, Dugollit ju ishin hjekur plotë 90 vota nga 92 sa i kishte dhe kishte mbetur me 2 vota.

Ai gjithashtu akuzojë Dugollin se Kuvendi Komunal i Drenasit i udhëhequr nga PDK i kishte dhuruar banesë në Poklek dhe që Dugolli e kishte shitur atë jashtëligjshëm.

Mbetët të shihet a do të ketë reagim për këto akuza të publikuara me fakte.

Postimi i plotë Milaim Zekës: