Në Skenderaj, në lokalin me mbishkrimin “Gjellëtore” luheshin lojëra fati, arrestohen tre persona

Policia e Kosovës në Skenderaj ka arrestuar tre persona të dyshuar për veprën penale për organizimin e skemave piramidale dhe bixhozit të paligjshëm.

Policia ka njoftuar se në orët e mbrëmjes të së martës kishte pranuar informata se në një zonë të Skenderajt organizoheshin lojëra të fatit. U identifikua vendi, ku në një lokal me mbishkrimin “Gjellëtore” u hasën tre të dyshuar dhe u gjetën katër televizorë, një shtëpizë kompjuteri dhe një printer, që dyshohet se ishte përdorur për bastore sportive.