Në Skenderaj sekuestrohet një armë

Në orët e pasdites së datës 21 tetor 2021, Policia në Skenderaj, ka sekuestruar një  armë.

Sekuestrimi i armës, është bërë në rrugën “Bekim Berisha” në Skenderaj, në kohën kur një njësi policore po trajtonte një rast të një mosmarrëveshje ndërmjet disa personave, me ç’ rast nga i dyshuari V. M., 19 vjeçar shtetas i Republikës së Kosovës është sekuestruar një armë e llojit ‘pistoletë’, për të cilën i dyshuari nuk posedonte leje.

Lidhur me rastin për armëmbajtje pa leje është intervistuar personi i dyshuar, ndërsa pas intervistimit me urdhër të prokurorit të rastit është liruar në procedurë të rregullt, dhe ndaj tij është iniciuar rast për veprën penale ”Mbajtje në pronësi, posedim dhe kontroll të paautorizuar të armëve”.