Në sondazhin e Drenica Sot: 63% e qytetarëve e duan Nurën dhe PDK-në në krye të Skenderajt!

Kandidati për kryetar të Skenderajt, nga PDK, Fadil Nura, me mbështetjen madhore të Sami Lushtakut po mbështetet fuqishëm nga qytetarët.

Në sondazhin e DRenica Sot, 63% janë pro rikthimit të PDK-së në pushtet, ndërda 37% janë kundër.

Sondazhi: