‘Nekoci dhe Arllati fuqishëm për ndryshim’/ Kiqina i VV-së synon thyerjen e bastionit të PDK-së, merrë përkrahje gjithandej

Vetëvendosje po synon të thyej bastionin e PDK-së në Drenas, derisa dihet që asnjë parti tjetër nuk ka rrugëtuar ‘kah Komuna’ në shumë mandate.

Fejzi Kiqina dhe subjekti Vetëvendosje, shpresojnë ta bëjnë realitet këtë mit, dhe duket se po marrin mbështetje të madhe në shumicën e fshatrave të Drenasit, shkruan DrenicaSot.

Së fundi ata u pritën nga banorët e fshatrave Nekoc e Arllat, nga ku u pa entuziazëm i theksuar për ndryshim.

Kujtojmë që PDK-ja ka pasur një ndarje, me largimin e një pjese të degës, dhe kalimin në subjekt të vecantë të Driton Ajazit.

Komuna e Drenasit është njëra nga komunat e “garës së vdekjes” dhe si e tillë, interesimi për të parë se si rrjedhin gjërat në këtë komunë është mjaftë i madh./DrenicaSot/