Një 15-vjeçare lind në Mitrovicë, nisin hetimet

Policia ka raportuar se dje në mesditë, një e mitur ka shkruar për të lindur në Spitalin e rajonit të Mitrovicës së Jugut.

Ndërkohë, i dyshuari i cili bashkëjeton me 15-vjeçaren në rrugën “Ahmet Delija”, nuk është hasur ende nga Policia, ku si dëshmitarë më pas është intervistuar babai i të miturës.

Ndërkaq, në polici kanë nisur hetimet dhe rasti është iniciuar si “Bashkësia jashtëmartesore me personin nën moshën 16-vjeç”