Një pjesë e Skënderajt nesër mbetet pa rrymë, në disa zona do të ketë punime

KEDS-i ka bërë të ditur se nesër do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në rajonin e Mitrovicës.

Kjo për shkak të punimeve që do të bëhen në rrjet.

Sipas njoftimit këto zonat e rajonit të Mitrovicës do të mbesin pa energji elektrike:

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qirezi (kodi 74000004) prej orës 12:00 deri ne ora 15:30

Vendet: Vitak, Kastriot, Runik, Banjë, Surigan, Radishevë, Qitakët, Leqinë, Tërrnovc, Klinë e Epërme, L.Mecini dhe Berani, Qubreli dhe Kotorr.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit.