Një pjesë e Skenderajt nesër mbetet pa rrymë

KEDS-i ka njoftuar se sot dhe nesër do të ketë

ndërprerje të energjisë elektrike në disa zona të vendit.

Ndërprerje do të ketë në disa komuna, kjo për shkak të punimeve në rrjet.

Pa energji elektrike do të mbesin disa fshatra të Skenderajt.

Njoftimi i KEDS:

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qirezi (kodi 74000004) prej orës 10:00 deri ne ora 15:00

Vendet: Krushefc, Polac, Dashefcë, Baks, Qirez, Prellofcë, Krasaliq, Kozhicë, Krasmirofcë, Likoshan, Gradicë, Godanc

Arsyeja: Mirmbajtje preventive