Njihuni me kuzhinierin e suksesëshëm Burim Janova nga Drenasi!

Të bëhesh kuzhinier i mirë merr praktikë, por me kalimin e kohës, do të bëhesh i sigurt dhe i suksesshëm në kuzhinë.

Burimi, avënturën e ti si kuzhinier e filloi në Ulqin dhe vazhdoi të punoi për 4 sezona.

Pasatj, suksesi i tij u vërejt nga shumë restorante të cilat edhe i ofruan kontarta për punë, por ai vendosi që ti bashkohet korporatës HIB ku edhe aktualisht është duke punuar, edhe pse i ri në moshë ai tani ka afër 13 vite përvojë pune.

Burim Janova është përson shumë i shoqërueshëm dhe i afërt me njerëz, ai ka ndihmuar shumë djem e vajza të rinjë të cilët tashmë janë kuzhiniera të dëshmuar gjithëandej.

Përveç suksesit si kuzhinier, Janova është edhe pjestarë i FSK-së, është i martuar dhe ka një vajzë.