Njoftim i rëndësishëm nga komuna e Drenasit

Njoftohen qytetarët e komunës së Drenasit se vaksinimi kundër Covid-19 është zhvendosur nga salla sportive “Fehmi & Xheve Lladrovci” në njësinë e vaksinimit në QKMF-Drenas prej ores 8:00-19:00 si dhe në QMF Komoran prej orës 8:00-14:00.

-Në fundjavë (e shtune e diele) në QKMF-Drenas prej ores 8:00-15:00

-Ekipet mobile nëpër shkolla, sipas këtij orari:

E marte 30.11.2021 Drenas, SHML”Gjergj Kastrioti”-Drenas SHMT”Fehmi&Xheve Lladrovci”-Drenas 10:00-14:00;

E merkure 01.12.2021 Drenas SHFMU”Rasim Kiqina”-Drenas SHFMU “Ali Gashi”-Qikatove e Re 10:00-14:00;

E enjte 02.12.2021 Drenas SHFMU”Halil Bajraktari”-Drenas SHFMU “Naim Frasheri”-Gllobar 10:00-14:00;

E premte 03.12.2021 Drenas SHFMU”Migjeni”-Baice Xhamia e Fshatit-Gllanasellë (12:15-13:30) 10:00-14:00