Numri 10 i Demokratëve, shihet si shpresë e madhe në Drenas!

Subjekti i pavarur politik ” Demokratët për Drenasit” ka një listë shumë të pasur me personalitete të rëndësishme të shkencës, shendetësisë, artit e bizneseve, … aty është edhe profesori shumë i njohur në tër Kosovën, Mërgim Pirraku.

Mërgimi po vlerësohet si emëruesi i përbashkët i të gjithave. Është profesori i Matematikës dhe Inxhinier i Telekomunikacionit, i cili ka botuar edhe një libër me poezi dhe autor i shumë shkrimeve e punimeve shkencore, një sportist i dalluar( lojtar i klubit të shahut Feronikeli), themeluesi i një shkolle private të kurseve më të sukseseshme në Kosovë ” Alfa Academy” , ka studiuar edhe në Fakultetin Ekonomik dhe ka punuar pesë(5) vite në një bankë në Kosovë.

Është rënditur ndër studentët më të dalluar në Universitetin e Prishtinës.

Mergimi në këto Zgjedhje mban numrin 10 si simbolikë e notave 10 në studime!

Është një humanist i heshtur por shumë i madh, çdo vit ndan bursa për shumë nxënës e studentë.

Ka një personalitet të kompletuar, po shihet si shpresë e madhe për të jap një model në Asamblenë Komunale.

Mergimi po e mbështesin edhe disa personalitete te njohura në vendin tonë, por mbështetjen më madhe e ka nga vendlindja nga fshati Sankoc, ku edhe pritet të jet Asambleisti i parë që do të mirret me problematikat dhe hallet e banorëve  të Drenasit në përgjithësi, por me theks të veqant për problemet dhe hallet e banorëve të Sankocit.

Si duket një lider i madh po lind jo vetëm për Drenasin, por edhe për Kosovën!

Këto janë disa nga personalitet që po mështesin Mergimin në garën për asamble: