Nura: Nga paniku i humbjes, po krijojnë gënjeshtra dhe sajime

Kandidati i PDK-së për kryetar të Skenderajt, Fadil Nura me anë të një postimi në profilin e tij në Facebook ka thënë që askush nuk mund ta ndal fitoren e PDK-së në Skenderaj.

Gënjeshtrat dhe sajimet, krijohen nga paniku i humbjes, humbjes turpëruese që do të ndodhë në zgjedhjet e 18 tetorit.

“Askush dhe asgjë nuk e ndal fitoren tonë, aq më pak gënjeshtrat dhe sajimet që krijohen nga paniku i humbjes turpëruese.

Ne po fitojmë, sepse kështu duan dhe meritojnë qytetarët e Skenderajt.

E sa për ju, nuk mund t’i mbushet mendja askujt më me mbetje që krijohen skuteve të mendjeve të prishura që po tentojnë pa sukses ta kontaminojnë mendjen e qytetarëve të Skenderajt.

Ne, bashkë me qytetarët tanë të mrekullueshëm e të pa djallëzuar, po punojmë çdo ditë që Skenderajn ta kthejmë në rrugë të mbarë, aty ku duhet dhe ku e ka vendin.

Humbjen e keni destimin, pasi i keni lodhur qytetarët e Skenderajt me mosmirënjohje, me abuzim me besimin, me injorim e me dilitantizëm.

S’ka askush qfarë t’ju bëjë më, sepse ato që i morët si dhuratë nuk ditët t’i mbani, madje i keqpërdoret.
Prandaj ky është fundi juaj i turpshëm.

Erdhët me mburrje e po ikni me turp. Mirupafshim nëse edhe ndonjë herë do t’ju jepet rasti.”

#PDKNUKTHYHET