PDK-ja premton projekt madhështorë në Polac!

Një projekt gjigant do të ndërtohet në Polac të Skenderajt, për këtë ka premtuar i pari i PDK-së Sami Lushtaku.

Polacit, një vend i njohur për mite e histori, do të ia kthejmë shkëlqimin e dikurshëm dhe do e bëjmë njërin nga vendet më atraktive në Skenderaj, tha mes tjerash Lushtaku.

Ja edhe postimi:

Një projekt madhështor do ta ndërtojmë për ta rikthyer ujin aty ku gjithmonë ka qenë, në Liqenin e Polacit. Ky vend i njohur për shumë mite e histori, do të rikthehet në njërin nga vendet më interesante të qytetit tonë. Do të ndërtohet liqeni mbi të cilin do jetë ura e vrojtimit, hapësira rekreative përreth, parqe, lodra e parkingje si dhe rruga deri në lagjen 6 të Skenderajt, e cila do të ketë trotuarin, ndriqimin dhe shtegun për biçikleta.

Skenderajt po i kthehet qeverisja e projekteve të mëdha!
#PDK177FadilNura
#PDKNUKTHYHET
SL