PDK në Drenas: Në qeverisjen Lladrovci u shtruan mbi 220 km rrugë

Dega e Partisë Demokratike në Drenas, përmes një njoftimi në Facebook ka bërë të ditur se gjatë qeverisjes së Lladrovci janë shtruar më shumë se 220 km rrugë.

Njoftimi i plotë i PDK-së në Drenas:

Qytetarë të dashur,

Prioritet i qeverisjes Lladrovci është qytetari. Këtë e dëshmon puna në terren, e dëshmon raporti si qeverisja më e mirë në Kosovë, dhe përkushtimi tij për mirëqenien e të gjithëve, pa dallim.

Vazhdojmë, Bashkë për Drenasin

Ramiz Lladrovci