Polaci e Marina e cilësojnë Bekim Jasharin – IDEAL për mandatin tjetër në krye të Skenderajt

Vendtakimet në fshatrat e Skenderajt, Polac dhe Marinë u mbushën me mbështetës të kandidatit për kryetar të Skenderajt, nga lista IDEAL, Bekim Jashari, dhe kandidatëve të kësaj liste.

Këto dy fshatra duket që kanë cilësuar si njeriun ideal, Bekim Jasharin, për të vazhduar punët e mira edhe për katër vjet në qytetin heroik të Skenderajt, shkruan DrenicaSOT.

Postimi i Jasharit:

Në Polac dhe Marinë takuam mbrëmë banorët e këtyre fshatrave, me të cilët bashkëbiseduam rreth programit tonë zgjedhor dhe qeverisës 2021-2025, i cili krahas projekteve infrastrukturore do të sigurojë vende të reja të punës dhe zhvillim ekonomik.
Angazhimi ynë i vazhdueshëm gjatë këtij mandati për përmirësimin e jetës së qytetarëve përmes projekteve konkrete po vlerësohet drejtë nga secili qytetar gjithandej komunës sonë.
Faleminderit bashkëqytetarë!