Policia has në organizim të skemave piramidale dhe bixhozit në Skenderaj dhe Mitrovicë

Policia gjetur dhe konfiskuar pajisje të lojërave të fatit në katër lokacione në Skenderaj, dhe një në Mitrovicë.

Këto konfiskime u bënë gjatë të premtes.

Të dyshuarit, pas intervistimit, janë liruar në procedurë të rregullt.

Edhe pas mbylljes së lojrave të bixhozit apo siç njihen si lojëra të fatit, thuhet se ato kanë vazhduar të zhvillohen në disa lokacione në mëyrë të fshehtë.

Ndërsa Policia e Kosovës disa herë ka ndërmarrë aksione për kontrollimin dhe konfiskimin e këtyre pasijeve në gjithë vendin.