Pritje e ngroht për Ramiz Lladrovcin në Nekoc!

Gjatë ditës së sotme, kryetari aktual i Drenasit, i cili synon të fitoj pa balotazh edhe një mandat, Ramiz Lladrovci ishte për vizitë në Nekoc ku edhe u prit ngrohtësisht nga banorët e këti fshati.

Lladrovci sëbashku me asambleistin Hamit Kastrati vizituan lagjet Dugolli dhe Sylaj, ku shpalosen programin qeverisës për 4 vitet e ardhëshme dhe u premtun qytetarëve të këtyre lagjeve se projektet kapitale të planifikuara nga komuna, do të realizohen një nga një.

Në Nekoc, gjatë tërë ditës kemi hasur në pritje të ngrohtë, ashtu siç dinë të presin qytetarët dhe aktivistët që ritheksojnë se do ta mbajnë Drenasin dhe PDK-në kampion të qeverisjes më të mirë në Kosovë.
Me kandidatin për Asamble, Hamit Kastratin, kemi vijuar në lagjet Dugolli dhe Sylaj, ku kemi potencuar se projektet kapitale, të planifikuara nga komuna, do të realizohen një nga një.
Bashkë për Drenasin!
#PDK 177
Ramiz Lladrovci