Qytetarët e revoltuar, bëjnë thirrje për protestë të hënën para Ambasadës Gjërmane

Qytetar të dashur!
Ju ftoj të merrni pjesë në protestën që do të mbahet para Ambasadës Gjërmane në Prishtinë, të hënën me datën 11.10.2021 në orën 14:00.
Kjo protestë do të jetë shenjë revolte ndaj atyre që ju mbyllin cdo shpresë, të cilët me këto dallavere të tërminëve të shitura ju dërgojnë të veproni përmes rrugëve ilegale, si pasojë e këtyre veprimeve vuani ju qytetarë të dashur, për një të ardhme më të mirë për ju.

Ju ftoj që pa asnjë dyshim nëse e ndin vetën i lodhur nga këto mashtrime të vazhdueshme për cdo të ri, dhe cdo qytetar i kosovës të cilët jemi të lodhur nga këto keqtrajtime, manipulime dhe abuzime me ne.

Ju ftojmë në protestë qytetarë nga Prishtina, Mitrovica, Vushtrria, Peja, Gjakova, Gilani, Prizreni, Drenasi, Fushëkosova dhe të gjitha vendet e tjera, ju ftojmë të bashkoheni në protestë, dhe tju tregojmë që jemi lodhur nga këto mashtrime.

Shkruan: Flamur Mehaj!