Rinia mbështet fuqishëm Bekim Jasharin

Kandidati për të parin e Skenderajt, Bekim Jashari po merr mbështetje masive nga rinia e Skenderajt.

Rinia duket të jetë determinuese në këtë garë, e përkrahja për prirësin e listës së pavarur “IDEAL”, del të jetë shumë e madhe shkruan DrenicaSot.

Jashari ka përcjellë përmes facebookut fotografi nga tubimet me rininë, derisa i ka falenderuar për qëndrimin përkrahë tij.

Postimi:

Mbështetje dhe mobilizim maksimal nga të rinjtë për fitoren e përbashkët

Të mobilizuar, në takime të shumta, në shpalosjen e programit tonë zhvillimor për komunën tonë dhe prezantimin e drejtë të punës sonë 4 vjeçare, në shërbim të qytetarëve të Skenderajt.

Faleminderit të dashur të rinj!

Do të vazhdojë të punojë me ju dhe për ju, për punësimin dhe perspektivën tuaj deri në frymën e fundit.

#idealpërskenderaj #ideal113