Sankoci i mbetet besnik, Ramiz Lladrovcit dhe PDK-së

Fshati Sankoc ishte vendi të cilin e vizitoi sot, kreu i Drenasit, Ramiz Lladrovci së bashku me ekipën.

Nga Sankoci, Lladrovci mori përkrahje jo të vogël dhe duket se edhe për një mandat ky fshat do jetë besnik i PDK-së.

Si përkrahës i madh i kryetarit Lladrovci në këto zgjedhje është edhe Avdullah Rama ish-Komandant i UÇK-së e që gjithëandej njihet si Komandan Dulla.