Sankoci rikonfirmon mbështetjen e madhe për bartësin e listës Dr.Salih Dvorani nga ”Demokratët për Drenasin”!

Sankoci e ka dëshmuar sërish se janë gati për ndryshim.

Dr.Salih Dvorani, po vazhdon fushatën me lëvizjet nga vendi në vend, e me mbështetje të pakursyer nga të gjithë banorët.

Sankoci konfirmoj që do të ndëshkoj me votë kryetarin aktual Lladrovci, dhe do të mbështes bartësin e listes Salih Dvorani me numër 182, dhe Demokratët e Drenasit.