Sidi Education, shkolla për kurse dhe avancim, e para e këtij lloji në Drenas

Me 10 janar, nxënësit e shkollave të Drenasit, mund të bëhen pjesë e qendrës për avancim dhe kurse – “Sidi Education”.

Kjo është qendra e parë e këtij lloji në qytetin e Drenasit, derisa ofron avancim në 10 drejtime, duke filluar nga gjuhët e deri tek shkenca, shkruan DrenicaSot.

Duke e parë nevojën për përgatitje më të lartë para fillimeve në nivele të larta dhe akademike, kjo qendër do jetë mbështetës i fortë i nxënësve të Komunës së Drenasit.

Shërbimet që ofron “Sidi Education Drenas”:

Shërbimet :
Gjuhë Angleze
Gjuhë Gjermane
Gjuhë Frënge
Gjuhë shqipe
Matematikë
Fizikë
Mësim plotësues
Grafik dizajn
Arkitektur
Kontabilitet

Shkollë e akredituar, ku për çdo arritje fëmija juaj shpërblehet me certifikatë suksesi.

Në këtë qendër do të punohet me tabela dhe program digjital.

Hapja Zyrtare me 10 Janar.

Sidi Education Drenas
@sidieducationdrenas
+383 43 999 917
Rr.Jasharajve, objekti Euromodel-përball Al Trade dhe Aktiv