Sindikata e Pavarur e Punëtorëve të “NEW Co Ferronikel” takohet me shefen e grupit parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosje, Mimoz Kusari Lila

Kryetari i Sindikatës së Pavarur të Punëtorëve të “Ferronikelit”, Fehmi Nika bashkë me inciatorin e takimit dhe njëherit punëtorin e kësaj kompanie, Ramiz Halilaj, sot patën takim me udhëheqësen e grupit parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosje!

Në këtë takim Kusari – Lila u njoftuar për problemet dhe vështirësitë me të cilat përballet kompania në fjalë, e cila njëherit është ndër punëdhënësit më të mëdhenjë në vendin tonë.

Shefja e Grupit Parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosje, Kusari- Lila u zotua se problemin në fjalë do të ngrejë si çështje në ministrinë përkatëse dhe do të luftojë deri në fund të i bëjë zgjidhje.