Sot, Drenasi voton!

Sot në Kosovë mbahen zgjedhjet e raundit të dytë për kryetarë në 21 komuna, përfshirë edhe Drenasin.

Gara zhvillohet mes Ramiz Lladrovci – PDK dhe
Driton Ajazi – Demokratët për Drenasin.

Vendvotimet janë hapur në orën 7:00 të mëngjesit dhe do të mbyllën në orën 19:00.