Tërdeci dhe Drenasi 2 me pritje madhështore për Xhavit Drenorin dhe Gëzim Tahirajn, kandidatin për asamble komunale!

Gëzim Tahiraj, sëbashku me kandidatin për kryetar të Drenasit Xhavit Drenori, gjatë ditës së sotme shpalosën programin e tyren në Tërdec dhe në Drenasi 2, ku u pritën shumë mirë në këto dy lokacione.

Në Tërdec, në vendlindje, Gëzim Tahirajt iu premtua mbështetje e madhe nga të gjithë banorët, dhe ai shihet si shpresë e madhe për banorët e këti fshati që të kenë ku ti adresojnë problemet e tyre.

Gëzim Tahiraj 10

”Green për Drenas”