Tërsteniku e Gllanasella i bashkohen rrugëtimit të VV-së drejt fitores së Fejzi Kiqinës në Drenas

Dy fshatra të mëdha të Komunës së Drenasit, Tërsteniku e Gllanasella, mikpritën kandidatin e Lëvizjes Vetëvendosjes për Kryetar të Drenasit, Fejzi Kiqina.

Atmosfera impozante e krijuar në odën e lagjes Qallapeku, dhe besimi në lagjen Kurrumeli japin frymën e ndryshimit në Drenas, shkruan DrenicaSot.

Postimi:

Mobilizimi për ndryshim po vazhdon në lagjet dhe fshatrat e Drenasit. Mbrëmë u mirëpritem në lagjet Kurrumeli të Gllanasellës dhe Qallapeku të Tërstenikut. Banorët e këtyre lagjeve e kanë ndarë mendjen për të na dhënë besimin e tyre, ndërsa ne jemi të vendosur në realizimin e zotimeve tona, që ndryshojnë lagjet dhe fshatrat e Drenasit.

#144
#FejziKiqina
#BashkëQeverisim