Thonin se janë PDK-ja e “vërtetë” por Demokratët për Drenasin propozuan dhe votuan asamblistën e VV-së për anëtare të Komisionit për Prona

Në fushatën e fundit elektorale, në Drenas përveç PDK-së dhe partive tjera, ishin Demokratët për Drenasin të cilët tentonin me çdo kusht të identifikoheshin me PDK-në dhe Kadri Veselin e Hashim Thaçin.

Ata pretendonin se janë PDK-ja e vërtetë duke akuzuar anëtarët që ishin nën ombrellën e emrit të partisë së PDK-së se nuk ishin PDK.

Por pas zgjedhjeve që i ranguan të dytët, në Kuvendin Komunal po ndodhë krejt e kundërta. Janë “Demokratët për Drenasin” ata të cilët në një ndër komisionet më të rëndësishme, atë për prona, propozuan dhe votuan si anëtare Filloreta Bujupi nga VV.

Siç merret vesh ka pasur pakënaqësi brenda grupit të asablistëve të tyre, të cilët janë ndarë të pakënaqur me këtë përzgjedhje tejet të çuditshme.