Tjetër sukses i madh i ansamblit nga Drenasi ”Shqipet e Drenicës”

Ansambli nga Drenasi ”Shqipet e Drenicës”, në Festivalin “ DAMASTION FOLK 2021”  kanë rrëmbyer dy çmime, vendi i III-të për valle popullore, si dhe valltari më i mirë, çmim ky të cilin e rrëmbeu Enis Mulaku.

Krejt ky sukses i vazhdueshëm nga ”Shqipet e Drenicës”, vjen nga puna e palodhëshme e mësuesit Gentrit Mulaku.

Mulaku me anë të një postimi në profilin e tij në Facebook, tregon për këtë sukses:

”Në festivalin “ DAMASTION FOLK 2021”.

Ansambli “SHQIPET E DRENICËS” u shpërblyen me dy çmime, vendi i III-të për valle popullore, si dhe valltari më i mirë – Enis Mulaku”.