Verboci dhe Polluzha, i thonë po Dr.Salih Dvoranit dhe Demokratëve!

Dr.Salih Dvorani me kryetarin e partisë Driton Ajazi, vizituan Polluzhen dhe Verbocin.

Entuziazmi, dhe prezenca e përkrahësve të ”Demokratëve për Drenasin” ishe madhore.

Ndëshkimi me votë për keq-qeverisje, ishte një nga gjërat më të shumta sipas Dr.Salih Dvorani që qytetaret kanë adresuar tek ai.

Dr.Salih Dvorani ka premtuar që do të ketë rikthim të shëndetësisë në rrugë, që nga barnat esenciale e deri tek hapja e ambulantave të mbyllura.

Doktori i mirënjohur në Drenas është bartës i listës me numër 182 nga radhët e Demokratëve për Drenasin.