Veterani i arsimit dhe UÇK-së përcjellë mes lotësh djalin për në gurbet: Para 30 vitesh, Kosovën e ideonim kopsht me lule…

Veterani i arsimit dhe Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Ruzhdi Orana ka prekur zemrat e shumë njerëzve me një postim në facebook.

Orana ka përcjellur për gurbet, djalin e vetëm të tij, Fidanin, për të synuar një jetë më të mirë, shkruan DrenicaSot.

Ai mes fjalësh i kërkoi falje të birit për lotët që derdhi sot në aeroport, derisa shkruan se mendonte një jetë shumë më të mirë në Kosovë.

Ruzhdi Orana tregon se i biri është një i shkolluar që nuk ka arritur të gjej vetën në vendlindje.

Postimi: