Voton Driton Ajazi: Votoni, vota juaj përcakton se si do të udhëhiqet komuna e Drenasit në katër vitet e ardhëshme

 

Kandidati për kryetar të Komunës së Drenasit, Driton Ajazi i cili është në garë nga Demokratët për Drenasin ka kryer obligimin e tij qytetarë duke votuar në vendlindje.

Ai tha se, sot është ditë e lirë qytetarë kur përmes votumit ju e përcaktoni të ardhmen e komunës së Drenasit

 

Të nderuar qytetarë,

Sot është një ditë e vullnetit të lirë qytetarë, ku përmes votimit ju e përcaktoni të ardhmen e komunës tonë për katër vitet e ardhshme.

Me këtë rast ftoj të gjithë qytetarët e Drenasit që të dalin dhe ta japin votën lirshëm e të pandikuar, sepse vetëm kështu tregojm për demokracinë e kultivuar në shoqërinë tonë.

Sot është dita juaj! Është momenti kur ju me verdiktin në kutinë e votimit do të vendosni se si do të udhëhiqet komuna jonë për katër vitet tjera.