Xhavit Drenori, kandidati për kryetar të Drenasit, viziton Këshillin e Bashkësisë Islame në Drenas!

Kandidati për Kryetar të Drenasit nga radhët e “Green për Drenas”, Xhavit Drenori në vazhdën e vizitave të institucioneve lokale, ka vizituar Këshillin e Bashkësisë Islame në Drenas, raporton Drenica Sot.

“Green për Drenas” në kryeme me Drenorin, sëbashku me çdo institucion në Drenas, do ta japin maksimumin për të mirën e përgjithëshme.

Postimi i plotë nga Drenori:

Në vazhdën e vizitave në institucione lokale, së bashku me Heroinen dhe Gëzimin, gjatë javës takuam edhe përfaqësuesit e Këshillit të Bashkësisë Islame në Drenas.

Nga udhëheqësit e këtij Institucioni të respektuar në komunën tonë u njoftuam për angazhimin e tyre në të mirën e përgjithshme dhe bashkbiseduam për sfidat e shoqërisë tonë.

Së bashku me çdo institucion në Drenas do bëjmë maksimumin për të mirën e përgjithshme.

GREEN për Drenas
165✅